Το νέο δυναμικό όνομα
των προιόντων του
ΑΣΕΠΟΠ ΝΑΟΥΣΑΣ

Ο ΑΣΕΠΟΠ Νάουσα, με πάνω από μισό αιώνα δυναμικής παρουσίας στην αγορά, πάντα δίπλα σας με επιλεγμένα οπωροκηπευτικά προιόντα, προχώρησε τώρα σε μια κίνηση που θα δώσει μια νέα δυναμική στα ΠΟΠ ροδάκινα και τα άλλα προιόντα που διακινεί.
Δημιούργησε ένα νέο ισχυρό Brand με την επωνυμία και το λογότυπο του VERMINA.

Το VERMINA προέρχεται από τη συνένωση των ονομάτων Βέρμιο και Νάουσα. Συνενώνει όλα τα θετικά στοιχεία που έχει το ευλογημένο βουνό της περιοχής μας και την παράδοση και την τεχνογνωσία των παραγωγών της Νάουσας που καλλιεργούν τις ευφορότερες εκτάσεις στους πρόποδες του όρους.

Έτσι τα προιόντα του ΑΣΕΠΟΠ ΝΑΟΥΣΑΣ αποκτούν τώρα σήμα, ταυτότητα και νέα δυναμική και δίνουν τη δυνατότητα στους πιστούς καταναλωτές τους να μπορούν πλέον να τα ζητούν με το όνομά τους.

Δυναμική καμπάνια στην τηλεόραση και στο διαδίκτυο

Το νέο brand VERMINA διαφημίζεται ήδη έντονα με ένα ολοκληρωμένο διαφημιστικό πρόγραμμα στην τηλεόραση και ένα ευρηματικό σποτ που θα συζητηθεί με τον Ναουσαίο πρωταγωνιστή του θεάτρου και της τηλεόρασης Γιώργο Γαλίτη, ενώ έντονη προβολή έχει προβλεφθεί και από το διαδίκτυο.
Το νέο brand VERMINA υποστηρίζεται ακόμα με εντυπωσιακό προωθητικό υλικό.

Για όνομα λοιπόν στην ποιότητα, αλλά και στις πωλήσεις...VERMINA

Γιατί... για ένα όνομα ζούμε!

Image

Τα ροδάκινα VERMINA
κατακτούν ήδη την αγορά

Το νέο Brand κατακτά ήδη την αγορά με το κυριότερο προιόν του Συνεταιρισμού, τα ροδάκινα ΠΟΠ του ΑΣΕΠΟΠ Νάουσας. Τα νέα τελάρα με το νέο καλαίσθητο λογότυπο. αλλά και μικτά αυτοκόλλητα με το λογότυπο VERMINA πάνω στο σώμα του καρπού πιστοποιούν την προέλευση και την ποιότητά τους.

Είναι μια κίνηση που θα δώσει νέα δυναμική στις πωλήσεις. Τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό. Κάντε έγκαιρα τις παραγγελίες σας και κερδίστε από το αυξημένο ενδιαφέρον και την επώνυμη ζήτηση των καταναλωτών.

Image
Image