(+30) 2332043206

Καλέστε μας

(+30) 2332041205

Fax

info@asepopn.gr

Στείλτε μας

greek
english

EKΔΗΛΩΣΕΙΣ

Fruit Logistica 2023

ASEPOP NAOUSSA will participate in FRESKON fair Thessaloniki, Hall 15 stand 52 from 23/04/2023 to 25/04/2023

We will be very glad to meet you there.

We are certain that your visit to our stand will be the base of fertile and profitable cooperation.

Ο ΑΣΕΠΟΠ - Νάουσας Diamond υποστηρικτής του 10ου Διεθνούς Συνεδρίου Ροδακινιάς

Ο ΑΣΕΠΟΠ - Νάουσας Diamond υποστηρικτής του 10ου Διεθνούς Συνεδρίου Ροδακινιάς


Μετά από 2 χρόνια αναμονής, το 10ο Διεθνές Συνέδριο Ροδακινιάς πραγματοποιήθηκε στην πόλη μας! Εμείς δεν μπορούμε παρά να είμαστε περήφανοι τόσο για την υποστήριξη που προσφέραμε στη διοργάνωση, όσο και για το σύνολο των εκδηλώσεων που πρόσφεραν σε εμάς και το κοινό πλούσιες πληροφορίες και όμορφες στιγμές!


Ειδική μνεία αξίζει να γίνει στον αγαπητό κ. Γεώργιο Μανγκανάρη καθηγητή του τμήματος γεωπονικών επιστημών στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου αλλά και συμπολίτη μας για την ακούραστη προσφορά του στην διοργάνωση και την αμέριστη στήριξη του. Περιμένουμε με ανυπομονησία την επόμενη διοργάνωση και κρατάμε μέσα μας την κάθε μέρα αυτής της σπουδαίας διοργάνωσης.


Δείτε το video, ευγενική προσφορά του κ. Μανγκανάρη, από την επίσκεψη στις εγκαταστάσεις μας:

ASEPOP NAOUSSA FRESKON 2022

Αγαπητοί Συνεργάτες,

Ο ΑΣΕΠΟΠ ΝΑΟΥΣΑΣ θα συμμετάσχει στην έκθεση FRESKON στην Θεσσαλονίκη, Αίθουσα 15 περίπτερο 67 από 05/12/2022 έως 14/05/2022.
Θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε εκεί. Είμαστε βέβαιοι ότι η επίσκεψή σας στο περίπτερό μας θα αποτελέσει τη βάση μιας γόνιμης και επικερδούς συνεργασίας.

 

Ο ΑΣΕΠΟΠ ΝΑΟΥΣΑΣ ΣΤΗΝ FRUIT LOGISTICA 2022 ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ

Ο ΑΣΕΠΟΠ ΝΑΟΥΣΑΣ ΣΤΗΝ FRUIT LOGISTICA 2022 ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ


Επιτέλους βρεθήκαμε και φέτος από κοντά, στη μεγαλύτερη παγκοσμίως έκθεση  αγροτικών προϊόντων, τη “FRUIT LOGISTICA 2022”, που πραγματοποιήθηκε στο Βερολίνο. Η απόστολής μας, με επικεφαλής  τον πρόεδρο του συνεταιρισμού κ. Πασχούλα Αντώνη, είχε την ευκαιρία να συζητήσει με επιχειρηματίες και παράγοντες από διάφορες χώρες μελλοντικές εμπορικές συνεργασίας αλλά και να εμβαθύνει σε ήδη υπάρχουσες. 

Ο ΑΣΕΠΟΠ Νάουσας στην “FRUIT LOGISTICA 2020”

Ο ΑΣΕΠΟΠ Νάουσας στην “FRUIT LOGISTICA 2020”


Απολύτως επιτυχημένη υπήρξε και η φετινή συμμετοχή του ΑΣΕΠΟΠ Νάουσας στη μεγαλύτερη παγκοσμίως έκθεση  αγροτικών προϊόντων, τη “FRUIT LOGISTICA 2020”, που πραγματοποιήθηκε στο Βερολίνο από τις 5 έως και τις 7 Φεβρουαρίου. H αποστολή του ΑΣΕΠΟΠ Νάουσας -επικεφαλής της οποίας ήταν ο πρόεδρος του συνεταιρισμού κ. Πασχούλας Αντώνης- είχε εποικοδομητικές επαφές με πλήθος επιχειρηματιών από διάφορες χώρες , προκειμένου να διερευνηθεί, τόσο το ενδεχόμενο νέων εμπορικών  συνεργασιών, όσο και η συνέχιση της συνεργασίας με κάποιους από τους ήδη υπάρχοντες πελάτες του εξωτερικού.

 

Image
Οι άρτιες εγκαταστάσεις και ο εξοπλισμός του ΑΣΕΠΟΠ Νάουσας (ψυγεία, διαλογητήρια, αποθήκες, χώροι φόρτωσης), ιδανικός για νωπά φρούτα, καθώς και τα πιστοποιητικά ποιότητας που διαθέτει, εγγυώνται την ποιότητα των προϊόντων που διακινεί.