Εταιρική παρουσίαση

ΑΣΕΠΟΠ Νάουσα

Εμπορία, διακίνηση και εξαγωγές οπωροκηπευτικών προϊόντων

Ο συνεταιρισμός ΑΣΕΠΟΠ Νάουσας είναι ένας από τους δύο μεγαλύτερους συνεταιρισμούς στη Νάουσα που δραστηριοποιείται στη διακίνηση, εμπορία και εξαγωγές οπωροκηπευτικών προϊόντων - νωπών φρούτων όπως ροδάκινα ΠΟΠ, κεράσια, μήλα, νεκταρίνια, αχλάδια, δαμάσκηνα, ακτινίδια.
Εδρεύει στη Νάουσα και συγκεντρώνει οπωροκηπευτικά προϊόντα από τους παραγωγούς - μέλη του συνεταιρισμού που καλλιεργούν τις ευφορότερες εκτάσεις στην Ημαθία, στους πρόποδες του όρους «Βέρμιο».
Τα μοναδικό μικροκλίμα της περιοχής, οδήγησε στο χαρακτηρισμό των ροδακίνων που καλλιεργούνται, ως Προϊόντα Ονομασίας Προέλευσης Νάουσας (Προϊόντα ΠΟΠ).
Οι άρτιες εγκαταστάσεις και ο εξοπλισμός του ΑΣΕΠΟΠ Νάουσας (ψυγεία, διαλογητήρια, αποθήκες, χώροι φόρτωσης), ιδανικός για νωπά φρούτα, καθώς και τα πιστοποιητικά ποιότητας που διαθέτει, εγγυώνται την ποιότητα των προϊόντων που διακινεί.
Image
Εμπορία

Εμπορία

Ο ΑΣΕΠΟΠ Νάουσας διαθέτει φρούτα από Έλληνες παραγωγούς στο εξωτερικό και χονδρική πώληση σε συνεργάτες που μας δείχνουν εμπιστοσύνη.
Διακίνηση

Διακίνηση

Ο ΑΣΕΠΟΠ Νάουσας ειδικεύεται στην συσκευασία και διακίνηση οπωροκηπευτικών προϊόντων και νωπών φρούτων όπως ροδάκινα ΠΟΠ, κεράσια, μήλα, νεκταρίνια, αχλάδια, δαμάσκηνα, ακτινίδια.
Εξαγωγές

Εξαγωγές

Η πορεία του Α.Σ.Ε.Π.Ο.Π. Νάουσας χαρακτηρίζεται ανοδική έχοντας διανύσει 53 χρόνια έντονης και δημιουργικής επιχειρηματικής δράσης με κύριο στόχος τις πωλήσεις στο εξωτερικό.

Φρούτα - Προϊόντα

 • Vermina Ροδάκινα

  Vermina Ροδάκινα

  Το νέο brand VERMINA συνενώνει όλα τα θετικά στοιχεία που έχει το ευλογημένο βουνό της περιοχής μας και την παράδοση και την τεχνογνωσία των παραγωγών της Νάουσας που καλλιεργούν τις ευφορότερες εκτάσεις στους πρόποδες του όρους. Μάθετε Περισσότερα
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7

Προϊόντα με Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης

Tα ροδάκινα που παράγουμε και προμηθεύουμε τους πελάτες μας είναι εξαιρετικής ποιότητας. Σ' αυτό βοηθά ο συνδυασμός του κατάλληλου εδάφους της περιοχής μας, οι άφθονες πηγές και το μικροκλίμα μας.

Οι παραγωγοί μας, γνωρίζοντας τα ωφέλη που τους παρέχει η φύση, προσπαθούν και αυτοί με την πείρα και το μεράκι τους να φανούν αντάξιοι του προιόντος που παράγουν.

Για όλους τους παραπάνω λόγους τα ροδακινά μας, προέρχονται από την Προστατευόμενη Γεωργικά Περιοχή της Νάουσας και αναγνωρίστηκαν σαν προιόντα ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΗΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ (Π.Ο.Π) από τα μοναδικά στην Ελλάδα και από τα ελάχιστα που υπάρχουν στην Ευρώπη. 

Ανακοινώσεις

Χρειάζεστε βοήθεια? Επικοινωνήστε μαζί μας

Εκδηλώσεις