Α.Σ.Ε.Π.Ο.Π. Νάουσας - Αρχική σελίδα
Αγροτικός Συνεταιρισμός Επεξεργασίας και Πώλησης Οπωροκηπευτικών Προϊόντων Νάουσας

Προϊόντα

Ο ΑΣΕΠΟΠ Νάουσας είναι μία οργάνωση που έχει κύριο στόχο την παραγωγή και  άριστη ποιότητα των προιόντων της.Αυτή η ποιότητα είναι αποτέλεσμα της σύνθεσης πολλών παραγόντων.

Το μεράκι των παραγωγών με επιμελημένη εκτέλεση καλλιεργητικών εργασιών ακολουθόντας τις οδηγίες έμπειρων επιστημόνων.Την εφαρμογή του Συστήματος Ολοκληρωμένης Διαχείρησης ,χρησιμοποιόντας  νέες μεθόδους παραγωγής, για να ανταποκρίνονται στα σύγχρονα ζητήματα ασφαλείας και υγιεινής των καταναλωτών και προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος.Την συγκομιδή των προιόντων στην κατάλληλη περίοδο ωρίμανσης , την συσκευασία τους στους χώρους παραγωγής(Αγροκτήματα)και τον άμεσο χρόνο παράδοσης  στον Συνεταιρισμό.   

Όταν παραλαμβάνονται στον Συνεταιρισμό από τους γεωπόνους ,διαπιστώνεται η πλήρης εφαρμογή των οδηγιών τους καθ'όλη την παραγωγική περίοδο.Η τέλεια εμφάνιση  και η άριστη ποιότητα των φρούτων είναι δ ε λ ε α σ τ ι κ ή και για τον πιο απαιτητικό καταναλωτή.

Δικαίως κατακτήσαμε την εγχώρια αλλά και διεθνή αγορά.Τα προιόντα μας είναι εγγύηση και μαρτυρεί το μεγάλο ενδιαφέρον της οργάνωσης μας για την προστασία  των καταναλωτών  όσο και των ίδιων των παραγωγών. 

Ροδάκινα Νάουσας
Προϊόντα ΠΟΠ
Σύστημα Ολοκληρωμένης Διαχείρισης
Video