Α.Σ.Ε.Π.Ο.Π. Νάουσας - Αρχική σελίδα
Αγροτικός Συνεταιρισμός Επεξεργασίας και Πώλησης Οπωροκηπευτικών Προϊόντων Νάουσας

ΑΣΕΠΟΠ Νάουσα - Εμπορία, διακίνηση και εξαγωγές οπωροκηπευτικών προϊόντων

Καλωσήρθατε στον ιστοχώρο του ΑΣΕΠΟΠ Νάουσας

Χαιρετισμός του προέδρου του ΑΣΕΠΟΠ Νάουσας   Χαιρετισμός του προέδρου

Ο συνεταιρισμός ΑΣΕΠΟΠ Νάουσας είναι ένας από τους δύο μεγαλύτερους συνεταιρισμούς στη Νάουσα που δραστηριοποιείται στη διακίνηση, εμπορία και εξαγωγές οπωροκηπευτικών προϊόντων - νωπών φρούτων όπως ροδάκινα ΠΟΠ, κεράσια, μήλα, νεκταρίνια, αχλάδια, δαμάσκηνα, ακτινίδια.

Εδρεύει στη Νάουσα και συγκεντρώνει οπωροκηπευτικά προϊόντα από τους παραγωγούς - μέλη του συνεταιρισμού που καλλιεργούν τις ευφορότερες εκτάσεις στην Ημαθία, στους πρόποδες του όρους «Βέρμιο».

Τα μοναδικό μικροκλίμα της περιοχής, οδήγησε στο χαρακτηρισμό των ροδακίνων που καλλιεργούνται, ως Προϊόντα Ονομασίας Προέλευσης Νάουσας (προϊόντα ΠΟΠ).

Οι άρτιες εγκαταστάσεις και ο εξοπλισμός του ΑΣΕΠΟΠ Νάουσας (ψυγεία, διαλογητήρια, αποθήκες, χώροι φόρτωσης), ιδανικός για νωπά φρούτα, καθώς και τα πιστοποιητικά ποιότητας που διαθέτει, εγγυώνται την ποιότητα των προϊόντων που διακινεί.


ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ 2018 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμάς να σας προσκαλέσουμε στo Διεθνές Εμπορικό Γεγονός Φρούτων και Λαχανικών FRESKON στη ΔΕΘ από τις  26 - 28 Απριλίου 2018 στη Θεσσαλονίκη.

Σας περιμένουμε στo Περίπτερο 15 , Stand 67.


Η παρουσία σας θα μας χαροποιήσει ιδιαίτερα.


ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΕΠΟΠ ΝΑΟΥΣΑΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΣΧΟΥΛΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

 
Ροδάκινα Νάουσας
Προϊόντα ΠΟΠ
Σύστημα Ολοκληρωμένης Διαχείρισης
Video